Nieuws

Uit Renswoude
 

Gloria (40) uit Renswoude is de winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Gloria dit bedrag won nadat Arjan uit Bergen op Zoom de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel.
 
Gloria is blij verrast. "Bizar, wat een geld! Ik ben er heel erg blij mee. Het eerste wat me te binnen schiet is om samen met mijn zusje wat leuks te gaan doen, zij is hier ook."
 
Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Gloria won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3927 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een espressomachine naar huis.

 
Hoofdprijs gaat naar inwoner Apeldoorn
Een inwoner uit Apeldoorn speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel' aan de desk met Linda de Mol en won 590.000 euro.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.