Nieuws

Uit Renswoude
 

Vraag jij je wel eens af hoe brandgevaarlijk (of niet) het schakelen van meerdere stekkerdozen is? Of hoeveel rookmelders je in huis nodig hebt? Misschien maak je je wel zorgen over brandgevaarlijke situatie bij je ouders in huis, of bij je buren. Sta jij wel eens stil bij de brandveiligheid in je huis en heb je nog wat vragen? Loop dan eens binnen tijdens het inloopspreekuur van de kazerne en stel je vragen.

Ook als je geen specifieke vraag hebt, maar juist meer wilt weten en tips wilt krijgen over brandveiligheid in en rond het huis, ben je van harte welkom. Vanaf maandag 2 mei is dat mogelijk. Dan start de brandweer Veiligheidsregio Utrecht met iets nieuws. Vanaf 2 mei kun je iedere eerste maandag van de maand, de dag dat ook de sirenetest plaatsvindt, zonder afspraak binnenlopen bij een brandkazerne. De bandweerkazerne in Renswoude is geopend tussen 10.00 – 12.30 uur open. Specialisten op het gebied van brandveiligheid staan klaar om jouw vragen over brandveiligheid te beantwoorden. Meer informatie is te vinden op www.vrubrandweer.nl.

 

Bon: gemeente Renswoude


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.