Nieuws

Uit Renswoude
 

Aanstaande zondag 23 augustus hoor je op radiostation Midland FM de Zomerse 50. Vier uur lang hoor je de meest zomerse platen langskomen welke zijn bepaald door de luisteraar.

De afgelopen maanden heeft heel Nederland zijn of haar stem uit kunnen brengen op hun favoriete zomerhits. Online kon men een top 5 samenstellen en uit alle binnengekomen stemmen is een top 50 gemaakt welke wordt gevormd tot de Zomerse 50.

De hitlijst, die is ontstaan in 2001, keert jaarlijks terug op diverse radiostations in heel Nederland en dus ook in onze regio. De afgelopen jaren heeft Midland FM deze zomerse hitlijst uitgezonden en zo zal ook deze editie aanstaande zondag bij de lokale omroep te horen zijn.

Ieder uur zal de Zomerse 50 worden gepresteerd door diverse Midland FM-DJ's. Zo zal dit jaar de presentatie in handen liggen van: Jeroen van Rossum, Kirsten van der Wardt, Robert Denneman, Yannick de Ridder, Henrie Verschuur en Kevin Hendriks.

Ben jij benieuwd welk nummer zich tot de zomerhit van 2015 mag kronen? En welk nummer dit jaar bovenaan de hitlijst pronkt? Luister dan aanstaande zondag tussen 13.00 tot 17.00 uur naar Midland FM.

Midland FM is te ontvangen in de ether op 105.6FM, 104.9FM en 106.3FM, op de kabel via 107.0FM en via de internetwebsite www.midlandfm.nl. Daarnaast houden de DJ's je via www.facebook.com/Midlandfm.nl op de hoogte wat er tijdens deze uitzending allemaal in de studio gebeurt.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.