Nieuws

Uit Renswoude
 

Deel van het team van 'Midland draait door'.

Begin 2015 zal er een nieuwe editie plaatsvinden van het evenement ‘Midland draait door’. Na het succes van vorig jaar zullen ook dit jaar de dj’s van de regionale radio-omroep Midland FM een marathonuitzending houden. Deze jaargang gaat het team van Midland FM een stapje verder en zullen zij groots uitpakken door onder meer 24 uur lang live uit te zenden.

Midland draait door
De aftrap van Midland draait door vindt plaats op zaterdag 10 januari om 8.00 uur. Naast de programma’s die de luisteraars van Midland FM gewend zijn te horen, zullen er die dag ook diverse andere onderdelen ingepast worden. Zo gaan diverse dj’s op pad om te vragen naar de nieuwjaarswensen van de luisteraars en blikken de dj’s terug op hun mooiste radiomoment. 

Live optredens
Gedurende de hele dag zullen er diverse live-optredens plaatsvinden in de studio. Om 10.00 uur komt de indie-rockband Pioneers Town uit Veenendaal optreden, om 12.00 uur zal singer-songwriter Elrieke van Gelderen een aantal gevoelige nummers ten gehore brengen, om 17.00 uur speelt de Utrechtse Superstar coverband een aantal fijne dance classics en tenslotte zal de avond en nacht om 20.00 uur ingeluid worden door de boerenrockband Ritn Ditn.

20-Jarig bestaan
Het jaar 2014 was het jaar dat Midland FM haar twintigjarig bestaan vierde. Vanaf 21.00 uur blikken de dj’s hierop terug. Dit zullen zij doen door te starten met het oprichtingsjaar van Midland FM, 1994, waarna er in de nacht zal worden afgeteld naar het jaar 2014. Dit zullen zij doen door ieder uur twee jaartallen te bespreken en van deze jaren de grootste hits te draaien.

Kans op mooie prijzen!
De gehele dag zijn er mooie prijzen te winnen. De prijzen worden mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Zo maakt de luisteraar kans op een hotelovernachting inclusief ontbijt, tickets voor diverse theatervoorstellingen, boodschappenpakketten, dinerbonnen, bowling- en golfarrangementen, en nog veel meer! Tenslotte maken alle winnaars ook nog eens kans op de grote hoofdprijs: een ballonvaart! 

Blijf op de hoogte
Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten én om kans te maken op een van deze mooie prijzen houdt dan de facebookpagina van Midland FM in de gaten. Dit doe je via facebook.com/midlandfm.nl.

Midland FM is te ontvangen in de ether op 105.6FM, 104.9FM en 106.3FM, op de kabel via 107.0FM en via de internetwebsite www.midlandfm.nl.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.