Nieuws

Uit Renswoude
 

Midland FM heeft een nieuwe slogan: 'Voor Elkaar'. De lokale omroep voor de gemeenten Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal is daarnaast per 1 september gestart met een nieuwe vormgeving op de radio.

Volgens de omroep brengt 'Voor Elkaar' beter over waar Midland FM voor staat. Het is in de plaats gekomen voor de oude slogan 'Voel Je Goed'. Al sinds 1994 staat de lokale omroep midden tussen de inwoners uit de vier gemeenten van de vallei. 'Voor Elkaar' betekent ook dat alle organisaties, verenigingen en stichtingen een beroep kunnen doen op Midland FM om zich te profileren in de samenleving.

 

Aantrekkelijk voor iedereen

De lokale omroep kan zoveel meer betekenen voor diverse evenementen en sportwedstrijden. Met een dagelijks bereik van 85.000 mensen is Midland FM daardoor ook aantrekkelijk voor adverteerders en sponsoren. Met de nieuwe slogan, vormgeving en de vernieuwde website met het nieuws uit de regio, wil Midland FM nog meer aansluiten op de wensen binnen de gemeenschap in de valleiregio Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal.

Voor persberichten, ideeën en sponsoring is Midland FM te bereiken via info@midlandfm.nl of tijdens de avonduren op 0318-578383.

 


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.