Nieuws

Uit de politiek
 

In Scherpenzeel hebben de SGP, CDA en ChristenUnie bij het coalitieakkoord ook over de grootte van het college en de portefeuilleverdeling een overeenkomst bereikt. Elke partij gaat één wethouder leveren voor het nieuwe college.

Henk Vreeswijk van de SGP zal als enige wethouder zich fulltime bezig gaan houden met zijn bezigheden. Margo van de Fliert-Klein van het CDA en Tonnis van Dijk van de ChristenUnie hebben beide een aanstelling voor 65% gekregen.

De complete portefeuilleverdeling ziet er als volgt uit:

Burgemeester Ben Visser: Bestuurlijke organisatie, economische zaken, regionale samenwerking, Regio FoodValley, informatie en automatisering, publieke dienstverlening, klantencontactcentrum, handhaving, markt en burgerzaken.

Wethouder Henk Vreeswijk: Financiën, belastingen, personeel en organisatie, huisvesting organisatie en bestuur, Project Weijdelaer, onderwijs en educatie, sociaal domein (incl. WMO), jeugdzorg, begraafplaats en aula, ouderenbeleid en gezondheidszorg.

Wethouder Margo van de Fliert-Klein: Openbare werken en groenvoorziening, verkeer & vervoer, volkshuisvesting / woonruimteverdeling, recreatie en toerisme (incl. zwembad), bibliotheek, cultuur, Kulturhus De Breehoek en Project Centrumvisie.

Wethouder Tonnis van Dijk: Ruimtelijke ordening, Project Zuid, welstand, bouw- en woningtoezicht, natuur en milieu, grondexploitatie, monumentenzorg, sport (incl. binnensport Kulturhus) en Sportterrein De Bree.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.