Nieuws

Uit de politiek
 

Nog maar 6 dagen en dan is het 19 maart, de verkiezingsdag. En het is ook in onze studio al veel gezegd: Deze verkiezingen zijn belangrijker dan ooit. Decentralisaties vormen de belangrijkste punten van de politieke partijen. Meer dan ooit heeft u een keuze, kunt u een keuze maken. 'Niet stemmen is ook niet zeuren achteraf,' zei één van onze gasten gisteravond in de studio. Voor de zwevende kiezer staan hieronder per gemeente de activiteiten, die u misschien kunnen helpen een weloverwogen keuze te maken. 

 

 

Woudenberg:

13 maart:          Verkiezingsdebat in De Camp

Verkiezingsdebat met alle lijsttrekkers uit Woudenberg over verschillende onderwerpen die spelen in de gemeente. De avond begint om 20:00 uur, inloop 19:30. Ook is er een verkiezingsmarkt waar u rustig een praatje kunt maken met de kandidaat-raadsleden.

Heeft u geen tijd om te komen, of kunt u om andere redenen niet komen? Luister dan mee via de radio, 105.6FM of 107.0 (kabel). Meeluisteren kan natuurlijk ook via onze website:  www.midlandfm.nl

15 maart:          Politieke partijen flyeren in het centrum            

Op zaterdag 15 maart gaan waarschijnlijk alle politieke partijen flyeren in het centrum. Ook daarbij zullen naar alle waarschijnlijkheid alle lijsttrekkers bij aanwezig zijn.

 

Scherpenzeel:               

 

In Scherpenzeel zijn er geen activiteiten meer. Wilt u toch een goede keuze maken? Op de websites van de politieke partijen kunt u vaak alle informatie vinden die u nodig heeft! Ook is er een lijsttrekkersdebat geweest. Deze kunt u hier terugluisteren.

 

Renswoude: 

Ook Renswoude voert vrijwel geen campagne meer. Eerder deze week was er een lijsttrekkersdebat, die wij live hebben uitgezonden. U kunt deze hier terugluisteren. En natuurlijk hebben vrijwel alle partijen in Renswoude een website.

 

Veenendaal: 

13 maart:          Verkiezingsdebat in gemeentehuis

Verkiezingsdebat met alle lijsttrekkers uit Veenendaal. De avond begint om 19:30. Dit debat zenden wij uit op onze tweede stream op de website: www.midlandfm.nl 

 

 

Op 19 maart vindt de ‘grote finale’ plaats. In alle gemeenten zijn de verkiezingsuitslagen te volgen via de radio, 105.6FM en de website. Onze reporters zullen live verslag uitbrengen van de uitslagen, en zullen de winnaars en verliezers interviewen. 


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.