Nieuws

Uit de politiek
 

 In de gemeenteraad van Woudenberg is onrust ontstaan nadat de PvdA in de raadsvergadering tegen het bezuinigingsdialoog stemde. Het dialoog, opgesteld door inwoners van Woudenberg, bevat concrete voorstellen over de invulling van de bezuinigingen. Het dialoog werd ondanks de tegenstem van de PvdA aangenomen door de rest van de raad.

Zowel GemeenteBelangen als de SGP hebben verbolgen gereageerd op het besluit van de PvdA. Bart Radstaake, raadslid GBW, noemt de plannen een duidelijk signaal van de PvdA aan de raad: ‘’Samen voor ons eigen. Respectloos!’’ aldus Radstaake. Zijn collega Marco van de Hoef valt hem bij: ‘’De PvdA stelt dat alle andere Woudenbergse fracties in de raad geen respect hebben voor de deelnemers aan het bezuinigingsdialoog, maar stemt zelf volledig tegen het voorstel. Wie heeft er nou geen respect voor de deelnemers? Lijkt mij een duidelijk verhaal.’’

‘Bizar’

Frans Hazeleger, de nummer 5 op de kieslijst van de SGP noemt het ‘bizar’ dat de PvdA tegen het dialoog stemt. ‘’PvdA heeft weinig respect voor de burgers,’’ aldus Hazeleger.

Als het aan Van de Hoef ligt krijgt de beslissing van de PvdA nog een staartje: ‘’Tegenstemmen om het tegenstemmen, getuigd van weinig respect  voor welke samenwerking dan ook na de verkiezingen,’’ aldus Van de Hoef.

De PvdA heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van GBW en SGP.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.