Nieuws

Uit de politiek
 

Er komt toch geen gesprek tussen de Veenendaalse SP en Partij van de Arbeid in aanloop naar de discussie over de koopzondag. Dat meldt De Gelderlander.

De SP had PvdA-fractievoorzitter Albert Doelwijt uitgenodigd om te praten over het voorstel voor de zondagopenstelling van supermarkten. Doelwijt kan zich niet vinden in de invulling van de avond en heeft daarom afgezegd. Zijn fractie heeft het voorstel ingediend en de SP lijkt in de discussie een beslissende stem in de raad te hebben. De SGP, ChristenUnie en het CDA hebben samen 16 van de 33 zetels en zijn niet voor de zondagopenstelling van winkels.

De SP heeft een onderzoek laten doen onder supermarktpersoneel, management, werkzoekenden en consumenten in Veenendaal. De partij zal tijdens de avond over de 24-uurseconomie op 14 september, de uitkomsten presenteren.

De discussie over de zondagopenstelling van supermarkten wordt op donderdag 17 september voortgezet in de raadscommissie.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.