Nieuws

Uit de politiek
 

Het bouwplan Hoevelaar heeft groen licht gekregen van de Woudenbergse gemeenteraad, maar de SGP heeft haar twijfels over een aantal bouwfasen. Dat meldt De Woudenberger.

Plan Hoevelaar bestaat uit de bouw van ongeveer duizend woningen, verdeeld over drie fasen. De SGP twijfelt of de fasen twee en drie wel aan de leefbaarheid van Woudenberg voldoen. Tijdens de raadsvergadering merkte Wim Merkens van GemeenteBelangen Woudenberg op dat een ontsluitingsweg die op de N224 uitkomt het beste alternatief is voor de bewoners van de Stationsweg. Jan Mulder van de SGP heeft daar echter zijn zorgen over.

Mulder vroeg de raad met open blik te kijken naar de plannen en benadrukte het belang van een goede doorstroming van de N224. Daarnaast noemde het raadslid de afstand van Hoevelaar tot het dorpscentrum, de vele sociale maatschappelijke voorzieningen en de afwijking van de dorpscontour. Met bouwfasen twee en drie komt er volgens Mulder "een soort van puist aan het dorp".


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.