Nieuws

Uit de politiek
 

Bij de Provinciale Staten-verkiezingen van 18 maart kan er op dertien Veenendalers gestemd worden. Bij de vijftien partijen staat er niemand op een verkiesbare plaats.

Dit jaar doen er vier nieuwe partijen mee, namelijk Jezus Leeft, Libertarische Partij, Provincie@inwonersbelangen en de Vrijzinnige Partij. De Veenendalers op de hoogste plaatsen op de kieslijst zijn Dick Bot en Marco Verloop op plaatsen zeven en zeventien bij de SGP, Nelleke Bouwman op plaats zeven bij de ChristenUnie en Jan Breur op plek acht bij de SP.

De gemeente Veenendaal heeft inmiddels 47.283 stempassen verstuurd en daarnaast ook 48.632 stempassen voor de Waterschapsverkiezing. Op 18 maart zijn er 33 stembureaus waar tussen half acht in de morgen en negen uur 's avonds gestemd kan worden. Stembureau De Meent is een uitzondering, daar kan alleen tussen tien en twaalf uur 's ochtends gestemd worden.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.