Overig nieuws

Uit de dorpen en omstreken
 

De maand maart staat in teken van IkPas: 30 dagen zonder alcohol. Hoeveel drink jij? Waarom drink je eigenlijk? Is het een gewoonte of verslaving? Wat gebeurt er als je stopt met drinken? Op al deze vragen zou je antwoord kunnen krijgen als je meedoet aan IkPas.

Bewuster worden van je alcohol gebruik

Iets langer dan een maand geleden vierden we met z'n alle het nieuwe jaar, niet veel later gingen de nodige drankjes er in tijdens alle nieuwjaar borrels. Vorig weekend was het weer raak tijdens carnaval en ook met Valentijnsdag zijn we niet vies van een glaasje champagne. 

Dat klink als best veel alcohol, vindt je niet? En dan hebben we het alleen over de afgelopen feestdagen. De kans is groot dat je er eigenlijk helemaal niet bij stilgestaan hebt hoeveel alcohol er doorheen gegaan is de afgelopen tijd. De meeste mensen noemen het alcohol drinken "gezellig" en "het hoort er bij" hoor ik ook vaak voorbij komen. Precies hier is IkPas voor bedacht. Het bewust worden van de alcohol die je drinkt en de rol die het in je leven speelt.

Dit is alweer de vierde editie van IkPas, maar vanaf dit jaar krijgen de deelnemers een persoonlijke IkPas-coach. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een eigen IkPas-account waarmee de hulp van een coach ingeroepen kan worden. Wanneer je vragen hebt bijvoorbeeld. Ook vindt je er handige tips om de maand door te komen!

Voordelen

Naast dat je lever eventjes pauze kan nemen en je aardig wat euro's zal besparen kunnen er meer voordelen zitten aan het meedoen aan IkPas. De deelnemers van de voorgaande edities voelden zich fitter, sliepen beter, vielen af en kregen een betere huid!

Meedoen

Ben jij 18+ en wil je deze uitdaging aangaan? Hier kan je je aanmelden!


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.