Overig nieuws

Uit de dorpen en omstreken
 

Antonio & Marleen - Showland

Antonio & Marleen (Showland) in de studio van Midland FM
Midland FM start deze week met drie nieuwe radioprogramma's. Deze week starten zowel een politiek, kunst & cultuur als een programma dat draait om lokale Nederlandstalige artiesten en muziek. Met deze nieuwe programma's geeft de radiozender nog meer gehoor aan haar taak om lokaal relevante programma’s te maken voor de regio.

'Het is als lokale omroep onze opdracht om te brengen wat er speelt in de regio. Dit doen we door programma's te maken die iets toevoegen aan het medialandschap. Daarom zijn we blij met onze nieuwe vrijwilligers waarmee we nóg meer lokale radio gaan maken die ertoe doet', aldus programmaleider Laurens van de Kraats.

Midland Politiek (Donderdag 19.00 - 20.00)

Vanaf nu hoor je op donderdagavond tussen 19.00 - 20.00 uur een politiek programma waarin wekelijks twee gasten uit de lokale politiek het gesprek aangaan over uiteenlopende onderwerpen. Presentator Jakob Germs legt de politici het vuur aan de schenen met prikkelende, actuele dilemma's. Jakob is al jaren actief als statenlid in de provinciale politiek en weet daardoor als geen ander hoe de politiek te werk gaat.

Kunstzinnig (Woensdag 19.00 - 20.00)

Jan-Willem Slotboom presenteert op woensdagvaond alles op het gebied van kunst & cultuur in de regio. Ook is er wekelijks een lokaal gedicht te horen en is er een lokale kunstenaar/artiest te gast. Jan Willem is zelf theatermaker en heeft een groot netwerk van kunstenaars/artiesten in de regio.

Showland (Maandag 21.00 - 23.00)

Op maandagavond is Midland FM het podium voor de volkszanger Antonio Holsken en zijn mede-presentatrice Marleen Kramer. Het is een gezellig programma waarin het draait om Nederlandstalige muziek en artiesten die NL'se muziek maken. 

Midland FM is te beluisteren via 104.9, 105.6, 106.3 FM of via midlandfm.nl.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.