Overig nieuws

Uit de dorpen en omstreken
 

PERSFOTO MIDLAND CHRISTAN

Persfoto Christan Hakkert

Vanaf zaterdag presenteert Christan Hakkert (19) een nieuw programma op Midland FM: De Buurtjongen. Hij gaat hier tijdens een live-uitzending in gesprek met buurtbewoners.

Hakkert heeft zelf geen ervaring met radio maken. “Midland geeft me deze kans omdat ze in me geloven en we hebben samen gekeken naar een programma waar ik als persoon en wij als platvorm iets aan hebben. Hier is De Buurtjongen uit gekomen. Ik ga elke zaterdag twee uur de straat op om met mensen te praten.” Deze gesprekken kunnen allerlei vormen aannemen. “Natuurlijk is de politiek nu een veelbesproken onderwerp en ook de scheiding tussen groepen mensen die daardoor ontstaat. Die scheiding proberen we te doorbreken door iedereen zijn of haar verhaal te laten doen over verschillende onderwerpen.”

De omroep zelf is heel blij met deze verrijking. Eindredacteur Laurens van de Kraats voegt toe: “Met dit nieuwe live-programma zetten we een volgende stap naar verdere professionalisering van de streekomroep. Dit programma laat duidelijk onze visie zien: inwoners en dorpen verbinden door creatieve, kritische en betrokken media waarbij iedere burger telt. Christan kan op een snelle en natuurlijke manier connecties maken met vreemden en is door zijn spontane uitstraling de geschikte presentator van De Buurtjongen.”

Elke zaterdag is De Buurtjongen op een andere plek te vinden. Zo staat Hakkert aankomende zaterdag tijdens de eerste uitzending op de Veenendaalse Markt en zal hij de weken daarna te vinden zijn in Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg. De uitzending is iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 uur te horen via 105.6 FM, 106.3 FM, via kabel op 107.0 FM of via midlandfm.nl.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.