Overig nieuws

Uit de dorpen en omstreken
 

Dinsdag 3 februari heeft de politie Oost-Gelderland samen met het Openbare Ministerie een crimineel netwerk opgerold. In totaal zijn er zeven verdachten aangehouden. De verdachten worden verdacht van deelname aan een criminele organisatie, inbraken, witwassen en hennepteelt.

De politie heeft hiervoor een speciale actiedag gehouden. Tijdens de actie zijn 100 agenten ingezet. In Tiel, Ede, Gouda, Rotterdam en Den Haag zijn er bij verschillende doorzoekingen gedaan bij woningen en bedrijven.

De hoofdverdachte is een 23-jarige man uit Tiel. Naast de 23-jarige man werden er twee mannen gearresteerd in Tiel van 26 en 28 jaar. De andere twee verdachten werden in Ede gearresteerd, twee mannen van 32 en 21 jaar. De arrestaties zorgen voor een klap in het criminele netwerk van Ede en Tiel.

Naast de arrestaties zijn de verdiensten van de verdachten in beslag genomen. Het gaat hierom auto’s en telefoons die in beslag zijn genomen door de politie en het OM.


 

 

Social Media

Sample avatar  

Midland FM kom je overal tegen, en ook op het internet!
Volg ons op social media en jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Facebook - Twitter - Soundcloud

Mail naar de studio!

Nieuws uit Veenendaal

Geen feed gevonden
 
 
 

Over ons.

Midland FM is de lokale radiozender voor Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal met het altijd actueel nieuws uit de dorpen.

ANBI status

Contact.

Molenstraat 35b
3927 AC, Renswoude

Telefoon: (0318) 578383

info@midlandfm.nl

Sociaal.

Vind ons op social media.